maandag 22 december 2014

Mmm..voornemens voor 2015?!

Woeps, ik zag dat ik hier niet meer ben geweest sinds augustus... Te druk en te hectisch blijkbaar. Dat merk je ook aan mijn projectenmand, hier zitten er maar liefst 12 in... Doel voor 2015: alles afwerken en maar 1 project starten (een samen-brei-vestje om een lieve vriendin over haar brei-trauma te helpen ;)).

Oops, I saw that I have not been in here since august ... Too busy and hectic apparently.  You can also see this in my project basket, there are no less than 12 projects in it! ... Goal for 2015: Finishing them all and only start one project (knitting a cardigan to help a friend with her knitting trauma ;)) . PS. Translated with the help of Google Translate...


Groetjes,
Ellen

6 opmerkingen:

 1. Veel succes met het afwerken! :-)

  Ikzelf hoop op breivlak een paar nieuwe dingen te leren in 2015, zoals Entrelac en Brioche breien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Martine,
   Dank je! Entrelac heb ik ook ooit gedaan, heel leuk, een echte aanrader! Brioche heb ik nog niet gedaan maar lijkt wel tof!

   Groetjes,
   Ellen

   Verwijderen
 2. Oei, breitrauma klinkt niet goed... Hopelijk lukt het jou. En verder wens ik je een boeiend 2015, gevuld met veel handwerken en genieten...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De handwerkjuf had het haar niet gemakkelijk gemaakt met haar eerstje vestje, ander garen, dus helemaal herrekenen en dan alles in elkaar zetten, niet eenvoudig als je nog maar een paar maanden breit...Dus ze mist vooral wat zelfvertrouwen en daar gaan we wat aan doen, want ze kan het heus wel!

   Verwijderen
 3. Veel succes aankomend jaar, het is inderdaad een behoorlijk tijdje geleden. Hopelijk krijg je in 2015 meer rust en inspiratie voor de blogjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Goh, inspiratie genoeg, maar vooral de tijd is bij mij een bepalende factor. Ik werk na mijn werkuren ook nog veel voor school en dan is het vaak al laat waardoor ik dan toch iets liever ga breien in plaats van een logje te schrijven. Ik ga inderdaad proberen om wat meer rust in te bouwen en soms het werk het werk te laten. Met jouw blog als inspiratie moet dat wel lukken!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Laat je eigen blogadres achter zodat ik ook bij jou eens een kijkje kan komen nemen!