woensdag 14 juni 2017

WIP-Woensdag: Golden Hazel KAL


Woeps, 't is geleden van 19 maart dat ik hier nog eens iets gepost heb... shame on me... Ja, ik vind het best moeilijk te combineren, gezinnetje, huishouden, fulltime job en handwerk (bloggen).  Ik neem me elke keer voor om het wat vaker te doen maar het komt er maar niet van... Ach, het moet leuk blijven en geen opgave.

Op dit moment ben ik volop bezig aan de Golden Hazel KAL van de Never enough Lace-groep op Ravelry. Een patroon van Agnes Kutas-Keresztes.

Deze KAL startte op 15 april. Om mee te doen met de wedstrijd moet je een foto posten van je afgewerkte geblockte sjaal voor 15 juni. Aangezien ik nog een tachtigtal toeren met breien ga ik dat nooit halen, maar...'t is ontspanning en 't moet leuk blijven. Hun volgende start op 15 juni en het is een patroon dat ik al gedaan heb, dus misschien dat ik daarna terug kan aanhaken.

Ik werk met verloopgaren van WolCafé, prachtig garen dat van rood naar bruin gaat. Ik ben er helemaal tevreden mee en net de eerste kleurwisseling tegengekomen. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat!

Het garen...
De sjaal...Detail van de sjaal...En deze jarige dame leende met plezier haar speelmat uit voor de foto's.


4 opmerkingen:

 1. Prachtig garen en sjaal! En wat een leuk dametje ... dikke proficiat alvast!

  Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk creatief. Al die kleuren. Krijg er een goed geveol van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen Ellen.
  1 Jaar al! Ik weet nog dat we voor haar geboorte een "mand" hebben gemaakt. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Dieneke,inderdaad, een jaar al! En die "mand" staat te pronken op haar kamertje. De inhoud is deels verhuisd naar een bewaarbak wegens te klein, ze heeft nog veel plezier van een heel aantal dingen.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie! Laat je eigen blogadres achter zodat ik ook bij jou eens een kijkje kan komen nemen!